top of page

ON AIME PARCE QUE C'EST LA SEULE VRAIE AVENTURE À VIVRE

 ОБИЧАМЕ, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ИСТИНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, КОЕТО ДА ИЗЖИВЕЕШ

Kиното е все още нещо като магия....Елате в света на движещите се картинки!

Създаването на сватбени видеоклипове означава улавяне и предаването на емоциите, които хората изпитват в специалния ден.

Създателят на видео трябва да знае как да предвиди момента, правенето на видео не е като правенето на снимка... можете да откраднете магическия момент с едно щракване, но с видеото карате хората да изживеят и преживеят момента.

Видеографът се нуждае от време, за да разкаже момента, не можете да помолите хората да изиграят роля, да спрат и да повторят усмивката или прегръдките. Никога няма да е като първия път. Това, което спонтанността разказва, може да бъде подобрено само чрез изкуството на снимане и чрез опита в монтажа. Монтажът е основна част от създаването на видеоклип, той изисква познанията на видеорежисьор, който ще превърне незабравимите моменти в истински мечти!

Image by Joshua Hanks

Обичаме да опознаваме нови хора.
Това идва от знанието, че всички имаме различно пътуване в живота и има нещо вълнуващо в това.
Обичаме сватбите, защото вярваме, че има нещо особено страхотно в тях – те сякаш служат като напомняне за най-доброто от човечеството, въплъщавайки любов, радост, красота и приятелство.

“Аз съм просто разказвач, а киното е моят начин да разказвам истории. Харесвам го, защото пресъздава живота в неговото движение и цялост, уголемява го, съживява го. За мен е много по-близо е до чудотворното сътворение, отколкото всяко друго изкуство – рисуването, музиката и дори литературата. Киното не е само изкуство, то е нова форма на живот, има свой ритъм, каданси, перспективи.”

ЗА НАС

ЗА НАС

Защото всяка двойка има различна история, великолепна история, която трябва да се види.

ВИДЕО

  • Вземете 5% отстъпка от крайната цена като ни последвате в instagram и facebook

Всички цени посочени в сайта са ориентировъчни и може да варират според индивидуалните изисквания на всеки клиент. Всяка оферта е индивидуална, като параметрите, условията и посочените цени не са предмет на допълнително договарянe!

bottom of page