top of page

ON AIME PARCE QUE C'EST LA SEULE VRAIE AVENTURE À VIVRE

 ОБИЧАМЕ, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ИСТИНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, КОЕТО ДА ИЗЖИВЕЕШ

Eдна неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш.

Kиното е все още нещо като магия....Елате в света на движещите се картинки!

Създаването на сватбени видеоклипове означава улавяне и предаването на емоциите, които хората изпитват в специалния ден.

Създателят на видео трябва да знае как да предвиди момента, правенето на видео не е като правенето на снимка... можете да откраднете магическия момент с едно щракване, но с видеото карате хората да изживеят и преживеят момента.

Видеографът се нуждае от време, за да разкаже момента, не можете да помолите хората да изиграят роля, да спрат и да повторят усмивката или прегръдките. Никога няма да е като първия път. Това, което спонтанността разказва, може да бъде подобрено само чрез изкуството на снимане и чрез опита в монтажа. Монтажът е основна част от създаването на видеоклип, той изисква познанията на видеорежисьор, който ще превърне незабравимите моменти в истински мечти!

За нас..
Image by Joshua Hanks

ЗА НАС

Обичаме да опознаваме нови хора.
Това идва от знанието, че всички имаме различно пътуване в живота и има нещо вълнуващо в това.
Обичаме сватбите, защото вярваме, че има нещо особено страхотно в тях – те сякаш служат като напомняне за най-доброто от човечеството, въплъщавайки любов, радост, красота и приятелство.

“Аз съм просто разказвач, а киното е моят начин да разказвам истории. Харесвам го, защото пресъздава живота в неговото движение и цялост, уголемява го, съживява го. За мен е много по-близо е до чудотворното сътворение, отколкото всяко друго изкуство – рисуването, музиката и дори литературата. Киното не е само изкуство, то е нова форма на живот, има свой ритъм, каданси, перспективи.”

ЗА НАС

Защото всяка двойка има различна история, великолепна история, която трябва да се види.

ВИДЕО

Ако имате въпроси или нужда от оферта, свържете се с нас:

КОНТАКТИ

Work-2.png
85306-smartphone-telephony-mobile-device

С натискане на бутона ИЗПРАТИ, потребителят/клиентът се съгласява и изцяло приема: Общите условия, Политиката за лични данни на сайта

Мерси ! Съобщението е изпратено.
bottom of page