top of page
Начало

ON AIME PARCE QUE C'EST LA SEULE VRAIE AVENTURE À VIVRE

 ОБИЧАМЕ, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ИСТИНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, КОЕТО ДА ИЗЖИВЕЕШ

Kиното е все още нещо като магия....Елате в света на движещите се картинки!

Създаването на сватбени видеоклипове означава улавяне и предаването на емоциите, които хората изпитват в специалния ден.

Създателят на видео трябва да знае как да предвиди момента, правенето на видео не е като правенето на снимка... можете да откраднете магическия момент с едно щракване, но с видеото карате хората да изживеят и преживеят момента.

Видеографът се нуждае от време, за да разкаже момента, не можете да помолите хората да изиграят роля, да спрат и да повторят усмивката или прегръдките. Никога няма да е като първия път. Това, което спонтанността разказва, може да бъде подобрено само чрез изкуството на снимане и чрез опита в монтажа. Монтажът е основна част от създаването на видеоклип, той изисква познанията на видеорежисьор, който ще превърне незабравимите моменти в истински мечти!

За нас
Image by Joshua Hanks

ЗА НАС

Обичаме да опознаваме нови хора.
Това идва от знанието, че всички имаме различно пътуване в живота и има нещо вълнуващо в това.
Обичаме сватбите, защото вярваме, че има нещо особено страхотно в тях – те сякаш служат като напомняне за най-доброто от човечеството, въплъщавайки любов, радост, красота и приятелство.

“Аз съм просто разказвач, а киното е моят начин да разказвам истории. Харесвам го, защото пресъздава живота в неговото движение и цялост, уголемява го, съживява го. За мен е много по-близо е до чудотворното сътворение, отколкото всяко друго изкуство – рисуването, музиката и дори литературата. Киното не е само изкуство, то е нова форма на живот, има свой ритъм, каданси, перспективи.”

ЗА НАС

ХОРАТА

...обичаме хората,обичаме да учим и обичаме да пътуваме.Ние сме вдъхновени от красотата,изразите на любов и силата на взаимоотношенията!

Ако ме попитате какво обичам най-много в работата си, бих отговорил: тази емоция, която ще мога да ви дам години по-късно, възможността да събудя емоция у вас, като ви накарам да изживеете отново този момент всеки път, когато гледате филма отново … Всичко това, като се грижите за фотографията на всеки един кадър, създавайки цвят, който стопля сърцето ви, всичко това придружено от правилния саундтрак…

20190915_214327_edited.jpg

В киното за теб имаш само 2 часа, за да разкажеш история и пред теб стои избора, кое да включиш в картината, а и от кое да се откажеш

ЯРОСЛАВ КОВАЧЕВ

оператор - монтаж - дрон

15542019_388099588194876_4211282237291723096_n_edited.jpg

За мен е голяма привилегия и даже подарък да се занимавам с любими неща

ТИХОМИР СТОЯНОВ

оператор - монтаж

34317812_10214189460662718_1639889861609521152_n.jpg

Винаги съм бил човек от киното, филмите са били моето нещо. Обичам филми, всякакви филми

РУСАЛИН ГЕОРГИЕВ

оператор камера

viber_изображение_2023-01-08_15-12-39-228_edited.jpg

Избрах киното, защото в него можеш да съвместиш фотография, рисунки, музика - всичко, с което аз се занимавам

Виктор КОВАЧЕВ

асистент оператор камера
аудио

Видео

Защото всяка двойка има различна история, великолепна история, която трябва да се види.

ВИДЕО

bottom of page