Търсене

Младостта е лудост

Живко и Виктория - двама невероятно симпатични млади хора, на които имахме честа и привилегията, да отразим техния прекрасен и изпълнен с емоции сватбен ден.

Така започна всичко.

Да! Това което виждате на заден план е цял влекач. И той не е попаднал случайно на снимката, а си беше част от сватбеното шествие. И по точно - водеше го до булченската къща.

Помислете дали не беше атракция по пътя?

Все пак не се вижда всеки ден такава сватбена колона или младоженец, който по този начин да демонстрира своите намерения към булката.

Лудост, атракция и несравними импровизации. Така можем да определим чувствата, които ни заливаха, докато изпълнявахме нашите задължения и с чиста ръка на сърцата си можем да кажем, че много ни харесваше и чудесно се забавлявахме.

Стигайки до комплекс "Аглика Палас" вече бяхме сменили превозното си средство. Фактът, че беше с по-малки габарити не променяше същинските намерения на младоженеца, а именно, че той ще е шофьора в семейния живот.

На брега на язовир Жребчево комплекс Аглика Палас предоставя уникалната възможност на гостите си да се насладят на планина, вода и гора събрани в една местност, видими от панорамната тераса на хотела. Там обикновено се провеждат и ритуалите по подписването.

С настъпването на следобеда усещането за природа и простор придават незабравим чар на церемонията по встъпване в брак и подготвят гостите за вечерните веселби. Подкрепени разбира се с малък и освежаващ коктейл.

А ние през това време снимахме фотосесия...

Мекото борово кафяво преливаше в топлото жълто на залязващото слънце. Стоейки зад обективите не можехме да узаптим възклицанията, които изпускахме от време на време, виждайки резултата в нашите дисплеи.

Но всичко това беше само прелюдията към същинската част на деня - самото сватбено тържество! Ситуирано в просторната зала на основната сграда на хотелския комплекс, ресторанта беше събрал приятели, роднини и всички които искаха да се забавляват и да споделят тази прекрасна вечер на младото семейство.

С кръшни танци, подходяща и стилна музика, всеки един успя да изпита радостта на Живко и Виктория. Да се потопи в магията на вечерта с всичките ѝ ритуали, забавни моменти и изненади, а такива не липсаваха - от танцовите състави :

до тортата и всичко останало....

И накрая разбира се е хубаво да обобщим, че такива паметни събития не се забравят, когато имаш добре изработен сватбен филм, който улавя важните и неповторими акценти от деня.

Благодарим Ви Живко и Виктория, че ни направихте част от вашия най-щастлив ден!

ден! ден!

189 преглеждания0 коментари

видеозаснемане пловдив стара загора бургас студиоспотлайт,studiospotlight,studio,spotlight,videozasnemane,видеозаснемане,видеооператор,videooperator,vifor,вифор,bulka,булка,video,видео,видеооператор kazanlak,казанлък,svatba,сватба,vifor video,вифор видео,
love-story,wedding,въздушно видео,дрон,dji,www.studiospotlight.net,studiospotlight,Ярослав Ковачев,spotlight,studio,Мидалидаре видеооператор,Кърджали,видеооператор Аглика палас,Зорница,Поморие ,видеооператор СтараЗагора,

казанлък,софия,видеооператор пловдив,видеооператор бургас,варна,сватбено видео,видео продукция,

Сватебни видеографи Казанлък, видеооператор България. ... Видеограф Yaroslav Kovachev, Казанлък, България 

  • Wix Facebook page
  • Vimeo sociale Icône
  • Icône sociale YouTube

© 2018 Spotlight studio

®

Казанлък / Стара Загора / България 

СВЪРЖИ СE С НАС

Ярослав Ковачев 0896842190

Казанлък,Сватбена кинематография и комерсиално видеозаснемане. Информация и цени завидеозаснемане в София и страната. Видеограф за вашето тържество,Видеозаснемане, заснемане, фото услуги, постпродукция, рекламни клипове, заснемане на сватби, видеозаснемане на семейни и фирмени тържества,Видеозаснемане на семейни и корпоративни събития за цялата страна . Над 15 Години Опит. Индивидуален Подход. Видео заснемане. Лична Консултация. Качествено Оборудване. Услуги: видеозаснемане, видео за сватба, сватбено видео,Видеозаснемане FULL HD и 4К. Видео и фото услуги в София и страната. Видеозанемане на сватби, рекламни клипове, музикални клипове, фирмени