top of page
Търсене

12 стъпки за перфектното сватбено бельо

Актуализирано: 1.10.2021 г.



Източник:

https://cocoweddingvenues.co.uk/the-blog/planning/coco-advice/12-steps-to-the-perfect-bridal-lingerie/


От Ема Хла


За автора : Ема Хла е основател и куратор на собствен блог за сватбени идеи и моменти. Нейната страст са места, интериори и горчивото уиски. Може да видите Ема да работи, като креативен директор, консултирайки сватбени събития из Обединеното кралство.


Днес ще говорим за бельо... нещо което страшно много ме ентусиазира и едновременно с това изпадам в паника.


Нека ви обясня...

Когато трябваше да подготвям ангажиментите си за моя сватбен ден направих доста грешни неща. Не си направих труда да вникна във ВСИЧКИ детайли, или нека просто да кажа, че ми се искаше да бях обмисляла всичко малко повече за да се уверя,че ще ми е удобно и ....сигурно.


Така че, за да гарантираме, че вие хубавици, няма да направите същите грешки, днес имаме разбиващи съвети благодарение на Бриджит-Клеър О'Киф, основателката на Sapphire Pink - поръчкова услуга за булченско бельо.


Какво е това, може да попитате?

Създадена през 2013 Sapphire Pink е ключова дестинация за бъдещи булки, за пълна сватбена красота и глезене. Предлагайки пълен набор от обслужване за приготовления за булки, младоженци и сватбеното парти в големия ден.


Звучи страхотно нали?


Обратно към съветите, Sapphire Pink предлага индивидуални консултации за бельо със стилист, който е специализиран в снабдяване на красиво и практично бельо, за да подхожда идеално на вашата рокля и форма на тялото. С необходимия опит и умения в пазаруването, стилистът работи персонално с вас, за да намерите бельо, с което ще се чувствате удобно и уверени.


Да! Искам малко от това, моля!


Съветите от Sapphire Pink :


Първо и най-важно намерете си правилния размер. Повечето жени носят грешния номер на сутиен и като резултат не се възползват максимално от него. Rigby and Peller препоръчват корекция на размера на всеки 6-12 месеца. Това винаги е безплатна услуга, от която ще усетите огромна разлика!
Запомнете, че искате да имате плавен силует. В съответствие с това помислете за безшевно или контролно бельо.
Когато избирате цвят за вашето бельо, избягвайте много яркото бяло, което винаги се предлага стандартно от производителите. Цвят "Слонова кост" или телесните цветове ще позволят на вашето бельо да се влее в тоалета, който сте избрали.
Ако вашата рокля е изработена от фина тъкан, не забравяйте, че бельото изработено от материали като дантела, може да се покаже и да разруши мекотата, която платът на вашата рокля създава. Дантелата също така може да раздразни вашата кожа, ако не сте свикнали да я носите.
Има страхотни специализирани и конвертируеми сутиени на пазара, които са направени за рокли без презрамки или рокли с гол гръб. Прекрасно е, да имаш такива, като опция в гардероба си. Инвестирайте в доброто качество и то ще ви се отплати през годините.
Ако ще носите линия без презрамки, запомнете! Не носете сутиен с презрамки сутринта преди да сложите своята сватбена рокля, защото ще има следи по рамената ви, на които ще им трябват няколко часа да изчезнат напълно.
Когато решите да носите повдигащи или стягащи сутиени, помислете дали сте свикнали с това. Ако решите да носите повдигащи, защото това ви прави по-красива и ви кара да се чувствате по секси, погрижете се да поносите такъв предварително. Вашият сватбен ден не денят, в който да пробвате нещо за първи път, бельото включително!
Ако решите да носите корсет или ограничители, уверете се че пасването ще е на професионално ниво. Отдавна отминаха дните на плиткото дишане. Корсетите могат да бъдат много добре подържащи и да придават страхотен силует на талията и бедрата. Коланите трябва да се носят ниско под най-тясната част на талията и да не бъдат прекалено разхлабени или прекалено стегнати.
Оставете покупката на бельо до последния месец или до момента, в който ще сте сигурни че няма да промените формата си до сватбата. Повечето булки губят няколко килограма преди сватбения ден, а вие ще искате вашето бельо да ви пасва идеално.
Добре е да вземете роклята със себе си, когато избирате бельото си, тъй като специалистите по бельо ще могат да вземат в предвид нежните материи и сложните линии на врата или гърба. Пробата на целия ансамбъл под роклята е от съществено значение за да гарантирате, че нищо не се вижда и че всичко е удобно.
Не се страхувайте да имате един чифт бельо за през деня и един за вечерното парти. Практичността трябва да играе основна роля в избора ви на облекло за през деня, докато сватбената вечер може да бъде изразяване на вашата персоналност.

Забавлявайте се като пазарувате тази част от сватбените ви дрехи и преди всичко не забравяйте, че това е фундамента на мечтата на всяка булка - перфектното облекло!



С много любов...

68 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page